Wij hebben sinds 2012 onze kapsalon uitgebreid met een schoonheidssalon. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialiste zal je vakkundig van dienst zijn bij verschillende behandelingen om je huid en geest te verzorgen.

Ook in de schoonheidssalon vinden wij het belangrijk dat we met deskundig advies en persoonlijke aanpak onze klanten behandelen. Voordat we starten met de behandelingen, beginnen we met een huidanalyse. Wij gebruiken producten van Lookx, Deynique en Nouvital om te zorgen dat de kwaliteit hoog blijft.

Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van de behandelingen die onze schoonheidsspecialiste voor u kan verzorgen.

Hieronder kunt u onze behandelingen en meer informatie daarover vinden. U kunt op het plusje (+) klikken voor een uitleg.

Klassieke gezichtsbehandelingen

 • – Reinigen
 • – Peeling
 • – Epileren
 • – Masker
 • – Dagverzorging
 • – Lichte dagmake-up
 • – Reinigen
 • – Peeling
 • – Verwijderen onzuiverheden
 • – Epileren
 • – Massage
 • – Masker
 • – Dagverzorging
 • – Dagmake-up
 • – Reinigen
 • – Peeling
 • – Epileren
 • – Verven wimpers & wenkbrauwen
 • – Verwijderen onzuiverheden
 • – Massage
 • – Masker
 • – Handmasker
 • – Dagverzorging
 • – Lichte dagmake-up
 • – Reinigen
 • – Peeling
 • – Uitgebreid verwijderen onzuiverheden
 • – Masker
 • – Dagverzorging

* Alle behandelingen zijn uit te breiden met harsen, verven etc.

Deynique speciaalbehandelingen

Een bindweefsel massage wordt toegepast op de bindweefsellaag (laag tussen de spieren en de huid) van het lichaam. Door de werking op het bindweefsel en de reflexzones op de rug valt deze massage onder de reflexzone massage. Bij een reflexzone massage wordt er vanuit gegaan dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met organen, klieren en andere lichaamsdelen. Door het stimuleren van deze zones wordt het corresponderende orgaan gestimuleerd en zullen blokkades verdwijnen.

Bio Face Lifting is een belangrijke, zeer intensieve behandeling die vaak als start behandeling wordt ingezet. Hij wordt toegepast voor huidverbetering en anti-aging en richt zich op het opschonen van de huid. Na een behandeling is de huid direct mooier van kleur en structuur.

Bio Face Lifting maakt ruimte in de diepere lagen van de huid om werkstoffen beter te laten functioneren. Dit doen we door dunne laagjes aloë Vera poeder en pure aloë Vera gel aan te brengen. Afgestorven huidcellen en oppervlakkige onreinheden binden zich aan de mix en worden afgevoerd door de lymfestroom die dankzij diezelfde mix wordt geactiveerd.

– Reiniging
– Epileren
– Bio face lift masker
– Dagverzorging

Silk Lifting is een zachte ontslakking, werkt vaatverstevigend (couperose) en verfijnt de poriën. Deze lifting is minder intensief dan de bio face lift en brengt naast het ontslakken ook werkstoffen in de huid. De Silk Lifting is daarom uitermate geschikt voor de gevoelige huid en couperose huid.

– Reiniging
– Epileren
– Silk lift masker
– Dagverzorging

Het doel van Anti-tox is extreem intensieve ontgifting tot in de dieper gelegen huidlagen. Ontgiften is een zeer effectieve manier voor het oplossen van veel huidproblemen. De huid krijgt nieuwe energie. De behandeling is geschikt voor elk huidtype inclusief de jonge of zeer gevoelige huid.

– Reiniging
– Peeling
– Epileren
– Turnovergel met magneetmassage
– Mudmaskerv
– Ampul ingewerkt met ultrasound
– Dagverzorging

Een stevige, jeugdige huid met 24 karaats goud! Dit gezichtsmasker met goud en chitosan houdt je jong en maakt je huid stevig . Ook verhoogt chitosan de elasticiteit van de huid en bindt het enorm veel vocht in de huid. De fijne gouddeeltjes stabiliseren de huid en versterkt het immuunsysteem.

– Reiniging
– Peeling
– Epileren
– Goudmasker ingewerkt met ultrasound
– Dagverzorging

Bij deze behandeling wordt de lymfe in de huid met 24/karaats goud geactiveerd voor een innerlijke reiniging en voor het verfijnen van de teint. Het vloeibaar goud nestelt zich in de oneffenheden en zorgt voor een egale huid. Het heeft bovendien een antibacteriële werking. Zijdeproteïne bindt het vocht in de huid en zorgt voor een fluweelzacht uiterlijk. Vervolgens wordt de celactiviteit met het ijsmasker gestimuleerd. Een ervaring zoals in de allermooiste wellnesscentra van Venetië.

– Reiniging
– Dieptereiniging met exfolianten
– Epileren
– Anti-agingserum + 24k bladgoud
– Massage
– Ijsmasker aardbei/cappuccino
– Dagverzorging

Een heerlijke zomerse behandeling die de huid verfrist, verstrakt en verstevigd! De werking van de verandering van koud naar warm is al sinds mensenheugenis bekend. Door de ijskoude bollen worden de huidvezels wakker geschud en gestimuleerd om zich te verstevigen. De ijsbollen zorgen ook dat de crème of ampul sneller en effectiever indringen in de huid.

– Reiniging
– Peeling
– Epileren
– Ampul inwerken met ijsbollenmassage
– Masker
– Dagverzorging

Bio-actieve werkzame bestanddelen en superfijne plantenmoleculen, waaronder de werkstof Betaglucan, verhogen de immuniteit van de cellen waardoor uw huid zich optimaliseert. Betaglucan heeft bovendien de eigenschap een waterdepot te vormen waardoor de huid zijdezacht aanvoelt. Met bètaglucan wordt de deling van de opperhuid versneld.
– Reiniging
– Peeling
– Epileren
– Ginseng rubbermasker
– Korte massage decolleté, nek, schouders
– Dagverzorging

Huidverbeteringensapparatuur

Ultrasound wekt door middel van een ultrageluidfrequentie een hitte energie op in het lichaam. De huid wordt gestimuleerd, de stofwisseling werkt sneller, betere doorstroming van het bloed en lymfevocht . De dieper liggende cellen worden geactiveerd en het afweersysteem wordt verbeterd, door de warmtefunctie ontspannen zenuwspieren zich, verzorgende producten worden beter door de huid opgenomen en het heeft een extra liftend effect.

 

De supersonische skin scrubber/peeler is een apparaat dat schoonheidsspecialistes graag gebruiken. Het apparaat heeft bewezen goede resultaten te bereiken bij de gezichtsverzorging. Enerzijds heeft het apparaat een peelende en anderzijds een verzorgende werking. Het verwijdert vlekken, rimpels, puistjes, eeltlagen en werkt diep in de poriën, waardoor de huid glad, schoon en elastisch aanvoelt.

 

Micodermabrasie is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze nieuwe huidcellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel. Om rimpeltjes en ongewenste pigmentatie te laten verdwijnen zijn meerdere behandelingen nodig.

 

De hoogfrequentie elektrotherapie is een belangrijke therapie bij schoonheidsbehandelingen. Via een glazen elektronische buis wordt stroom overgebracht op het gezicht. Deze behandeling verhoogt de bloedsomloop, verhoogt de doorlaatbaarheid van de cellen, doodt bacteriën en werkt ontstekingsremmend.

 

De koude functie kalmeert de huid, maakt haar glad en strak, vermindert rimpels en geeft de huid een zachte uitstraling. De warme functie activeert de cellen, verhoogt de bloedcirculatie en de doorstroming in de lymfevaten.

 

Dit apparaat verstevigd en lift delen van uw lichaam zoals de huid van het gezicht, de huid rond de ogen, de buik en de bovenbenen. Met verschillende opzetstukjes worden er rollende bewegingen gemaakt over het te behandelen gebied. Het heeft een trekkende en drukkende werking.

 

Door middel van elektroporatie en elektro-osmose techniek zonder naalden wordt de doorlaatbaarheid van de celwanden verhoogd. Door toename van het weefselvocht is er een betere verplaatsing van vloeistoffen mogelijk. De vloeistoffen (aminozuren, vitaminen en mineralen) worden ingesloten in de cellen en opgenomen in het metabolisme.

 

Verwijdert het vuil dat in de huid zit en zorgt ervoor dat de huid er fris uitziet. Het stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en zorgt voor een strakke huid. Verhoogt de bloedcirculatie in de lymfevaten, voedt de huid en verwijdert schadelijke stoffen uit de huid.

 

Losse behandelingen

De basis is het netjes vijlen van de nagels (allemaal zelfde vorm en even lang) en het verzorgen van de nagelriemen (voorzichtig losmaken van de nagelplaat en velletjes weghalen). Daarnaast wordt er een ontspannende handmassage met een verzorgende crème gegeven. Je kunt het uitbreiden met een handscrub, handmassage, paraffinebehandeling en nagels lakken.

 

De basis is het netjes vijlen van de nagels (allemaal zelfde vorm en even lang) en het verzorgen van de nagelriemen (voorzichtig losmaken van de nagelplaat en velletjes weghalen). Daarnaast worden de handen voorzien van een voedende handcrème. De behandeling is uit te breiden met het lakken van de nagels met shellac.

 

Voordelen van massage

Het regelmatig ondergaan van een weldoende massage kan ervoor zorgen dat je lichaam gezond blijft of gezonder wordt. Af en toe een massage krijgen biedt voordelen voor de gezondheid, en dit zowel op lichamelijk als geestelijk vlak.

Herstel spieren
Het masseren van de spieren zorgt voor een goede bloedcirculatie. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kan het lichaam sneller herstellen. Na een fysieke inspanning zal je melkzuur in je spieren ontwikkelen waardoor je je heel moe zal voelen. Door een massage wordt het genezingsproces versneld en voel je je snel weer fit.

Immuunsysteem
Doordat afvalstoffen je lichaam sneller zullen verlaten, kan het lichaam ook sneller weer voedingsstoffen opnemen. Hierdoor wordt geen tijd verloren met het verwerken van die afvalstoffen, maar kan je lijf snel weer nieuwe energie opnemen. Dankzij dit proces zal je immuunsysteem ook sterker worden en je weerstand tegen ziekten verhogen. Dit effect moet vooral op lange termijn bekeken worden: een goede weerstand bouw je op door regelmaat in je leefpatroon te leggen. En net als gezonde voeding kan ook massage hier deel van uitmaken.

Bloeddruk
Het masseren van het lichaam zal een toestand van rust en kalmte veroorzaken, waardoor ook je hart rustiger kan worden. In het algemeen worden zowel lichaam als geest relaxter na enkele minuten massage. Je doet geen inspanning, dus zal je hart ook minder bloed moeten rondpompen. De bloeddruk wordt dus verlaagd en dit is op zich al een voordeel voor mensen met een hoge bloeddruk.

Ontspanning lichaam
Het masseren van de rug, de nek en de benen zorgt ervoor dat alle onderdelen van het lichaam gaan ontspannen. Hierdoor gaat je lichaam terechtkomen in een toestand van totale ontspanning, die kan uitmonden in een heerlijk relaxmoment. Sommige mensen bevinden zich op het eind van hun massage dan ook in een vredige, relaxte toestand die haast in de buurt komt van slaap. Geen toeval dat sommige mensen na een uitgebreide massage hele kleine oogjes hebben gekregen doordat het lichaam zo ontspannen is.

Huid
Bovendien kan een goede gezichtsmassage hoofdpijn wegnemen en positieve effecten hebben op de huid. De kans op rimpels wordt bijvoorbeeld een heel stuk kleiner als je je gezicht regelmatig laat masseren. Dode huidcellen worden hiermee verwijderd en er wordt plaats vrij gemaakt voor nieuwe huidcellen. Doordat de huid zich op die manier makkelijker kan “verjongen” ga je er ook beter uitzien.

Stress en humeur
Het mentale en het fysieke zijn bij een mens heel vaak met mekaar verbonden. Als je pijn hebt of moe bent, dan gaat je humeur daaronder lijden. Voel je je goed in je vel, dan verbetert ook je humeur. Om die reden kunnen de positieve eigenschappen van een massage, de ontspanning en de lichamelijke recuperatie, zorgen voor een beter humeur. Stress en nervositeit nemen af en een regelmatige massagebeurt kan zelfs de kans op neerslachtigheid en de kans op depressie verminderen.immuunsysteem ook sterker worden en je weerstand tegen ziekten verhogen. Dit effect moet vooral op lange termijn bekeken worden: een goede weerstand bouw je op door regelmaat in je leefpatroon te leggen. En net als gezonde voeding kan ook massage hier deel van uitmaken.

Bloeddruk
Het masseren van het lichaam zal een toestand van rust en kalmte veroorzaken, waardoor ook je hart rustiger kan worden. In het algemeen worden zowel lichaam als geest relaxter na enkele minuten massage. Je doet geen inspanning, dus zal je hart ook minder bloed moeten rondpompen. De bloeddruk wordt dus verlaagd en dit is op zich al een voordeel voor mensen met een hoge bloeddruk.

Ontspanning lichaam
Het masseren van de rug, de nek en de benen zorgt ervoor dat alle onderdelen van het lichaam gaan ontspannen. Hierdoor gaat je lichaam terechtkomen in een toestand van totale ontspanning, die kan uitmonden in een heerlijk relaxmoment. Sommige mensen bevinden zich op het eind van hun massage dan ook in een vredige, relaxte toestand die haast in de buurt komt van slaap. Geen toeval dat sommige mensen na een uitgebreide massage hele kleine oogjes hebben gekregen doordat het lichaam zo ontspannen is.

Huid
Bovendien kan een goede gezichtsmassage hoofdpijn wegnemen en positieve effecten hebben op de huid. De kans op rimpels wordt bijvoorbeeld een heel stuk kleiner als je je gezicht regelmatig laat masseren. Dode huidcellen worden hiermee verwijderd en er wordt plaats vrij gemaakt voor nieuwe huidcellen. Doordat de huid zich op die manier makkelijker kan “verjongen” ga je er ook beter uitzien.

Stress en humeur
Het mentale en het fysieke zijn bij een mens heel vaak met mekaar verbonden. Als je pijn hebt of moe bent, dan gaat je humeur daaronder lijden. Voel je je goed in je vel, dan verbetert ook je humeur. Om die reden kunnen de positieve eigenschappen van een massage, de ontspanning en de lichamelijke recuperatie, zorgen voor een beter humeur. Stress en nervositeit nemen af en een regelmatige massagebeurt kan zelfs de kans op neerslachtigheid en de kans op depressie verminderen.

KEUZE UIT 30 MINUTEN OF 60 MINUTEN MASSAGE